Intakeformulier

Ben je al eerder bij een pedicure geweest?*

Heb je een allergie of intolerantie voor bepaalde producten zoals latex, crèmes, lotions, of andere stoffen?

Vink aan wat voor jou van toepassing is: (meerdere antwoorden mogelijk)

Heb je nog andere (medische) klachten of aandachtspunten waar tijdens de behandeling rekening mee moet worden gehouden?

Wil je graag extra uitleg over de behandeling, bijvoorbeeld omdat je het spannend vindt?*

Hoe ben je bij Isorropia terecht gekomen?*

Afspraak inplannen

Een afspraak inplannen kan telefonisch, via e-mail of stuur een WhatsApp.

info@isorropia.nl

Annuleringsvoorwaarden

Mocht je niet kunnen, geef dit dan zo snel mogelijk door, zodat ik nog iemand anders kan inplannen. Bij voorkeur 48 uur voor de afspraak of eerder.

Wanneer je de afspraak niet of niet op tijd afzegt, zal de gereserveerde behandeling volledig in rekening gebracht worden.

Wat anderen over Isorropia zeggen

Een hele dikke 10

Ik was in het begin wel sceptisch; ik heb dankzij veel chemotherapie, neuropathie overgehouden. Neuropathie is een aandoening aan de zenuwen, bij mij is het gevoel in allebei mijn voeten minder, waardoor ik wat vaker struikel en soms moeite heb met lopen. Een soort permanent slaapvoet die net wakker wordt gevoel. Nadat ik bij Alice was geweest, had ik minder last van mijn voeten. Inmiddels ben ik na elke behandeling enkele dagen tot een week (bijna) klachtenvrij. Al komt het daarna wel weer terug, die klachtenvrije week is voor mij geweldig! Even niet na hoeven denken over hoe ik een stoepje op moet, of een drempel over. Even niet dat dove en prikkende gevoel. Mijn darmen werken ook beter. Ik heb bijna geen obstipatie meer en minder vaak buikpijn. Het is een heerlijke rustgevende behandeling: een uur lang compleet ontspannen is niet verkeerd voor mijn overprikkelde, soms overvolle hoofd! Op de dag van behandeling gebeurt er van alles in mijn lijf. De dag erna vallen alle stukjes op hun plek en voel ik mij echt weer even als herboren.

Ik weet uiteraard niet of iedereen dit soort effecten zal ervaren. Ik ben vrij nuchter en niet zweverig en deze voetreflex helpt mij enorm!

Alice is een zeer empathische lieverd, die je heel goed op je gemak weet te stellen. Het is erg fijn om door haar behandeld te worden. Isorropia krijgt van mij een hele dikke 10!

Sandra, Groesbeek

Echt een aanrader

Alice is buitengewoon bekwaam als het gaat om de verzorging van mijn voeten, of het nu gaat om een pedicure of een voetreflexbehandeling. Haar vermogen van invoelen om precies te weten waarbij ze kan assisteren is bewonderend. Bovendien biedt ze deskundig advies, vooral als je specifieke klachten hebt. Haar specialisatie en expertise zijn duidelijk merkbaar, en haar vriendelijke benadering maakt de hele ervaring plezierig. Ik raad Alice zeker aan!

Nicole

Er gebeurt echt iets

Alice is zo’n lief mens! Maar buiten het feit dat ze lief is, ook ontzettend goed. Ik vind haar alert want ik hoefde niet eens dingen aan te geven dat voelde ze zelf meteen. Daarmee bedoel ik ‘wat gaat ze allemaal doen?’ Ze straalt rust uit en dat geeft mij weer vertrouwen. Daarnaast vind ik haar bijzonder kundig. Niet alleen theoretisch, maar ook met haar handelingen. Voetreflex is niet zomaar iets. Er gebeurt echt wel iets! Ik ben blij dat ik bij haar een behandeling heb gedaan en wens dat iedereen toe.

Steffie Swab